Over Makita Kwaliteit als passie

Makita wordt wereldwijd door miljoenen vakmensen geroemd om de kwaliteit van haar producten. Die kwaliteit komt niet zomaar tot stand. Dat is een filosofie, de passie van 500 ingenieurs die dag in dag uit werken aan verbeteringen en nieuwe machines. Machines die stuk voor stuk berekend zijn op hun zware taak. Dag in dag uit. Omdat gebruikers op hun gereedschap moeten kunnen vertrouwen. Omdat ze hun geld er mee moeten verdienen, en omdat ze hún passie er mee willen kunnen uitleven: het creëren van iets nieuws. Er zijn al zoveel mooie dingen gemaakt met Makita.

De passie voor kwaliteit ontstond in Japan in 1915. Toen de heer Makita de basis legde voor wat uitgroeide tot het huidige concern. Dat wereldwijd vertegenwoordigd is met fabrieken en verkoop/service vestigingen (alleen in Europa al 17). Bijzonder aan Makita is dat we alleen gereedschap ontwikkelen, produceren en verkopen. 

Geen koelkasten, autoradio´s, graafmachines en keukenproducten. Alleen gereedschap. En daar zijn we, in alle bescheidenheid, dan ook heel goed in. We moeten wel.

Het assortiment van Makita bestaat wereldwijd uit meer dan 1500 verschillende machines. Daarvan worden er in Nederland ca. 400 aangeboden via de vakhandel. Een selectie van de meest gebruikte machines uit het Makita-assortiment vindt de profesional bij één van de Makita verkooppunten. Maar ook de veeleisende doe-het-zelver kan terecht bij één van de vele de tuinspecialisten, bouwmarkten of doe-het-zelf winkels.

 

DE MAKITA ACCU, DAAR KRIJG JE ENERGIE VAN.

Go Green

Makita levert wereldwijd een uitgebreid assortiment van elektrisch en gemotoriseerd gereedschap. Logisch dat we onze invloed op het milieu erg belangrijk vinden. We zijn ons er dus goed van bewust dat milieukwesties, zoals opwarming van de aarde, voor ons allemaal gevolgen hebben.

Makita streeft naar een duurzame, recycling-gerichte samenleving waarin een gezond milieu samengaat met een gezonde economie. Daarom hebben we onder de noemer ‘Go Green’ langetermijndoelen vastgesteld die een positief effect op ons milieu zullen hebben. 

Makita tuingereedschap met een 4-takt motor bijvoorbeeld, dat minder schadelijke verbrandingsstoffen uitstoot. Maar het kan nog schoner en beter. Wij hebben ook een complete lijn tuingereedschap met 2x18 V Lithium-ion accu. Een innovatieve technologie zonder uitstoot. Makita Goes Green met het oog op een gezonde toekomst. 

 

Tuin Catalogus

Ieder jaar maken wij een catalogus, waarin onder iedere pagina de technische specificaties staan, waardoor je de machines gemakkelijk kunt vergelijken per groep. Na elke groep vind je een overzicht van de accessoires en verbruiksartikelen die bij deze machines van toepassing zijn. 

Er staan machines, accessoires en verbruiksartikelen ingericht op tuinonderhoud en aanleg, van schutting zetten tot gras maaien en van blokhut bouwen tot heg snoeien. Blader hem online door
.